HomeService en OnderhoudVervangend vervoer

Vervangend vervoer

Onze uitgebreide mobiliteitsservice

Van Tilborg biedt u een uitgebreide mobiliteitsservice die perfect aan kan sluiten op uw wensen. Om zeker te weten dat het door u gevraagde mobiliteitsservice ook beschikbaar is, raden wij u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u een afspraak voor uw auto maakt. Deze afspraak kunt u maken via onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar 0418-512218 of ons een e-mail sturen.

Qua mobiliteitsservice/vervangend vervoer bieden wij u de volgende mogelijkheden aan:

Gratis haal- en breng service

Wij halen uw auto op en brengen hem weer bij u terug als de auto klaar is of u brengt de auto bij ons, wij brengen u daar waar u naartoe wilt (bijvoorbeeld naar huis of naar uw werk, uitgaande van een redelijke afstand). Zodra de auto klaar is halen wij u weer op en kunt u de auto weer meenemen (redelijke afstand).

Gratis fiets service

Gedurende reparatie en of onderhoud kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets.

Gratis elektrische scooter

Gedurende  reparatie en of onderhoud kunt u gebruik maken van een gratis elektrische scooter.

Vervangende auto op maat

U kunt gedurende repartie en of onderhoud gebruik maken van een vervangende auto. U heeft al een Peugeot 107 tot uw beschikking met de eerste 100 km vrij vanaf € 32,- incl BTW per dag (exclusief benzine).

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een van de mobiliteitsoplossingen reserveren dan kunt u deze kenbaar maken middels onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar 0418-512218 of ons een e-mail sturen.