HomeNieuwsVan Tilborg levert 20 nieuwe Peugeot 208-en aan Itec

Van Tilborg levert 20 nieuwe Peugeot 208-en aan Itec

Itec is de grootste onafhankelijke leverancier van kantoorapparatuur en documentoplossingen in de Benelux met vestigingen in Zaltbommel, Alphen aan den Rijn, Antwerpen en Kortrijk. Met ruim 300 medewerkers beheert Itec meer dan 32.000 machines in de Benelux met 2 miljard afdrukken per jaar.

Sinds de oprichting in 1987 heeft de techniek grote ontwikkelingen doorgemaakt. Wat hetzelfde is gebleven is het continue streven naar kwaliteit, maatwerk en serviceverlening. Itec heeft speciaal voor haar klanten talrijke software oplossingen en serviceconcepten geselecteerd.

Itec blijft innoveren en investeren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de 20! nieuwe Peugeot 208-en die Autobedrijf Van Tilborg te Zaltbommel aan Itec aflevert. Itec heeft gekozen voor de Peugeot 208 om een aantal verschillende redenen. Belangrijk is dat Peugeot met de 208 een compacte schone auto produceert waarmee Itec milieuvriendelijk kan rijden. Voor de medewerkers van Itec geldt door deze milieuvriendelijke Peugeot een bijtellingsregeling van 14%. De Peugeot 208 heeft een zeer hoog afwerkingsniveau, een meer dan complete uitrusting en dus ook een bijzonder schone en zuinige maar ook krachtige motor. Dit laatste maakt de Peugeot 208 tot een mooi stuk gereedschap. Itec heeft alle auto’s in eigen beheer. Er wordt dus gekeken naar het Total Cost of Ownership. De Peugeot 208 is op dat gebied een absolute winnaar!

Behalve naar het merk Peugeot is er ook gekeken naar de leverende dealer; Van Tilborg in Zaltbommel. Itec heeft de voorkeur om lokaal zaken te doen. Reciprociteit is een vereiste. Verder zijn zaken als kwaliteit, service, loyaliteit, accuraatheid, prijsstelling, kennis en kunde de belangrijkste onderdelen van de besluitvorming ten aanzien van de leverende dealer. Van Tilborg biedt op haar beurt tal van mobiliteitsoplossingen voor zowel alle zakelijke auto’s van Itec als alle privé auto’s van de Itec medewerkers. Alle auto’s, ongeacht merk en type, worden bij Itec door Van Tilborg opgehaald, geservicet, onderhouden, schoongemaakt en weer teruggebracht bij Itec. Optimale dienstverlening op een manier zodat onderhoud en/of reparatie geen tijdsbeslag en aandacht vergt van Itec of haar medewerkers. Ontzorgen in de ruimste denkbare zin dus! Precies datgene dat Itec ook voor Van Tilborg verzorgt. Itec ontzorgt Van Tilborg op het gebied van kantoorapparatuur en documentoplossingen. Zeker het per direct leveren van bijvoorbeeld papier, cardridges en het standby hebben van technici die Van Tilborg kunnen bijstaan bij incidenten geeft een goed gevoel. Itec en Van Tilborg hebben elkaar gevonden en bouwen samen verder aan een mooie en gezonde toekomst! Van Tilborg Zaltbommel is blij met deze opdracht en wenst alle medewerkers van Itec veel plezierige en vooral veilige kilometers met de 20 schitterende Peugeot 208-en.
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus