HomeNieuwsVan Tilborg breidt uit met Isuzu

Van Tilborg breidt uit met Isuzu

Sinds vorige week rijdt in de Bommelerwaard een wel heel bijzondere auto rond: de Isuzu D-Max pick-up, een praktische oersterke pick-up met moderne technologie, een hoog comfortniveau en een moderne vormgeving. “Heel geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers, bouwbedrijven en andere ondernemers die in de agrarische sector actief zijn”, zegt Martin Groeneveld van Autobedrijf Van Tilborg in Zaltbommel.

“Wij zijn continue aan het ondernemen, in beweging, op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden”, zegt Martin. “We zagen in de Bommelerwaard een zo genaamde ‘white spot’ op het gebied van 4x4-bedrijfsauto’s en gingen op zoek naar een merk dat bij ons past om zo deze markt te kunnen bedienen. We kwamen uit op het Japanse Isuzu. Per 1 oktober hebben wij het dealerschap van Isuzu kunnen verwerven voor Zaltbommel en de wijde omtrek. Met Peugeot en Isuzu kunnen we verder bouwen aan de toekomst en versterken we ons uitgangspunt: Dichtbij onze klant maatwerk, kwaliteit en service leveren.”

Want Isuzu is volgens Martin een prima verlengstuk om een deel van de klanten te bedienen, waar Peugeot geen product voor in haar gamma heeft. “Wij geloven in dit merk”, zegt hij. En inmiddels geloven heel veel meer mensen in Isuzu. Zo heeft Rijkswaterstaat onlangs aangekondigd te kiezen voor Isuzu. “Logisch”, vindt Martin. “Isuzu staat al jaren bekend als een van de beste motorenbouwers ter wereld en Isuzu geeft niet voor niets vijf jaar garantie. De auto is heel geschikt voor het zware werk, rijden in het buitengebied of naast de geplaveide paden en dat gecombineerd met een gunstig ‘total cost of ownership’.”

De pick-ups van Isuzu zijn helemaal naar de wens van de klant aan te passen en om te bouwen. Bijvoorbeeld met een kleine hoogwerker, een ladderlift, strooi-installatie, sneeuwschuiver, kipper met of zonder kraan, koelbak, en natuurlijk diverse lier- en hefinrichtingen. Maar ook een wateropslagtank of grote maaimachine kan met gemak in de laadbak vervoerd worden. De auto heeft namelijk een laadcapaciteit van 1000 kilo en meer. Indien gewenst kan dit zelfs geüpgraded worden naar 1500 kilo. Daarnaast mag de Isuzu D-max een aanhangwagen trekken van maar liefst 3500 kilo geremd.

Autobedrijf Van Tilborg wil ondernemers in de regio vrijblijvend en kosteloos laten kennismaken met de Isuzu D-Max pick-up. Ondernemers kunnen de auto uitproberen in de praktijk. “Uiteraard kunnen we er uren over praten, pagina’s over schrijven, websites vullen etc, maar uiteindelijk moet je het zelf beleven. De Isuzu gebruiken en ervaren”, stelt Martin.

http://www.van-tilborg.nl/isuzu.html
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus