HomeService en Onderhoud

Service en Onderhoud

Voor alle merken

Onze receptionisten staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen. Zij maken met u een afspraak of zorgen dat u in contact komt met de juiste persoon binnen ons bedrijf.

In onze werkplaats kunt u terecht voor het complete onderhoud en voor alle reparaties aan uw auto. Of het nu gaat om klein onderhoud, groot onderhoud, airco onderhoud, een apk keuring, reparaties of voor bijvoorbeeld een vakantiecheck, Van Tilborg heeft de kennis in huis om uw auto onder handen te nemen en in topconditie te brengen en te houden. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot reparatie en onderhoud, via onze werkplaatsplanner kunt u direct zelf een afspraak maken.

Ons team staat voor u klaar in onze moderne werkplaats die zelfs voldoet aan strenge milieueisen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken worden onze monteurs regelmatig getraind. Op alle reparaties ontvangt u uiteraard een jaar volledige garantie.

(Ruit)schadeherstel

Ook voor schadeherstel bent u bij Van Tilborg aan het juiste adres! Van Tilborg is een Peugeot erkend Schadeherstelbedrijf waardoor u verzekerd bent van vakwerk. Adri van Tilborg en zijn medewerkers geven iedere auto een tweede leven. Zij weten raad met parkeerpech maar herstellen ook serieuze schades. Ook voor de reparatie van ruitschade zijn wij u uiteraard graag van dienst.

(Online een) afspraak maken

Bel naar 0418-512218, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus