HomeActiesPrivate Lease Zaltbommel

Private Lease Zaltbommel

Nu met verlaagde prijzen! Kijk nu snel op www.privatelease-zaltbommel.nl voor onze actuele Private Lease aanbiedingen!? | Peugeot 108: € 244,- per maand | Peugeot 208: € 315,- per maand | Peugeot 308: € 384,- per maand

Onze aanbiedingen | www.privatelease-zaltbommel.nl

In het land van Private Lease zijn er veel tarieven tegen verschillende voorwaarden. Private Lease Zaltbommel kiest voor een heldere en duidelijke strategie. Wij bieden u een complete auto en een Full-service Private Lease overeenkomst aan tegen een gunstig tarief.

Wij kiezen voor duidelijkheid. Een complete auto en niet het basis model.

Graag lichten wij u onze strategie toe.

Onze auto's

De auto's waar wij onze Private Lease producten op aanbieden zijn zeer complete uitvoeringen in een 5-deurs carrosserie, reeds voorzien van zaken zoals LED dagrijverlichting, bumper/spiegelkappen/deurgrepen in kleur carrosserie, elektrisch bedienbare portierruiten, airconditioning (Peugeot 308 Active met climate control), radio/USB/bluetooth/muziekstreaming en een in delen neerklapbare achterbank. De auto's zijn uiteraard voorzien van diverse veiligheidsuitrustingen.

Het leaseproduct

Wij bieden u een Private Lease overeenkomst waarin u maximaal wordt ontzorgd. Werkelijk alle zaken, zoals investering, afschrijving, rentelast, verzekering, houderschapsbelasting (wegenbelasting), afleverkosten, verwijderingsbijdrage, btw, reparatie, onderhoud, banden, schadeherstel en glasreparatie zijn reeds in het leasetarief verwerkt. U hoeft zelf alleen nog maar te tanken!

(Verkeers)boetes en brandstof zijn niet inbegrepen in het leasetarief.

Ons maatwerk

Private Lease is maatwerk. Afwijken van het gecommuniceerde voorstel behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een andere uitvoering van de auto of een ander Private Lease product (kortere looptijd / meer of minder kilometers per jaar). Graag maken wij geheel vrijblijvend een afspraak met u om een voorstel op maat voor u te calculeren.

 Meer informatie of een offerte

Terug naar overzicht