HomeNieuwsPeugeot presenteert vol trots de Peugeot 108

Peugeot presenteert vol trots de Peugeot 108

Peugeot heeft de eerste foto’s en informatie vrijgegeven van de Peugeot 108, de auto die de zo succesvolle Peugeot 107 opvolgt. Zoals de eerste foto's al laten zien beloofd het een schitterende auto te worden. Op de Autosalon van Genève zal de jongste en kleinste telg van Peugeot aan het grote publiek worden gepresenteerd.

Na de vernieuwing van het modellenaanbod met de Peugeot 208, de 2008 en de nieuwe 308, presenteert Peugeot nu de Peugeot 108. De mooie en geraffineerde Peugeot 108 heeft compacte afmetingen en is uiteraard volledig afgestemd op intensief gebruik in het drukke stadsverkeer. Bovendien heeft de klant de mogelijkheid om de auto helemaal naar eigen wens aan te passen.

Elke nieuwe Peugeot 108 heeft een eigen identiteit. Een auto die alles biedt op het gebied van moderne connectiviteit en optioneel de functies van de smartphone van de berijder op het grote touchscreen in de auto weergeeft (Mirror Screen functie) met de nieuwste protocollen zoals MirrorLink en AppInCar. Een auto met voorzieningen die we eigenlijk alleen in de hogere segmenten tegenkomen: Achteruitrijcamera, Climate Control, Keyless Entry & Start.

De schone en efficiënte 3-cilindermotoren zijn bovendien bijzonder zuinig in het gebruik. Zo zuinig zelfs, dat de Peugeot 108 met een CO2-uitstoot van slechts 88 g/km goed is voor 14%bijtelling voor de zakelijke rijder.

Meer informatie?

Voor meer informatie en het doorspreken van alle mogelijkheden voor zowel auto als financieel gerelateerde zaken, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u. U kunt ons bereiken via 0418-512218 of ons direct een e-mail sturen via info@van-tilborg.nl.
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus