HomeNieuwsOnze klant Care Culinair wint BOV-trofee

Onze klant Care Culinair wint BOV-trofee

29 januari 2015, Waardenburg - Care Culinair heeft de BePure-Award | BOV-Trofee 2014 gewonnen en mag zich ‘De onderneming met de Beste Ondernemers Visie van Noordoost-Brabant’ noemen. Care Culinair richt zich op de verbetering van het voedingsmanagementsysteem binnen zorginstellingen.

De jury van de BOV-Trofee oordeelde dat de visie van Care Culinair gebaseerd is op goede kennis van de markt en vindt het plan ambitieus. Care Culinair, gevestigd in Waardenburg, geeft advies en ondersteuning bij voedingsconcepten binnen de gezondheidszorg. Hierdoor kunnen zorginstellingen voedselverspilling terugdringen, kosten inzichtelijk en het proces transparant maken. Volgens de jury zijn het mooie ideeën voor een markt die sterk in ontwikkeling is. Marc Duijzer, algemeen directeur van Care Culinair: ‘Er gaat veel veranderen binnen de zorgbranche. De zorgzwaarte en de vergrijzing nemen toe. We moeten uiterst zorgvuldig en verantwoordelijk met ingrediënten en eten omgaan.’

Care Culinair heeft de BOV-Trofee op 22 januari in het ZLTO-gebouw in Den Bosch in ontvangst genomen. Daarbij waren ruim 200 gasten aanwezig. Het thema van de BOV-Trofee was dit jaar ‘innovatie’.

De organisatie van BOV is in handen van de Junior Kamer ’s-Hertogenbosch. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit verschillende disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten. De BOV-Trofee voor Noordoost-Brabant is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van Brabant.

 
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus