HomeZakelijkLeasing

Leasing

Welk product past bij u?

Peugeot Lease is de leasemaatschappij van Peugeot zelf en daarom de aangewezen partij voor zakelijke Peugeot-rijders of voor beheerders van een Peugeot-wagenpark. Peugeot Lease biedt u het comfort en de service waar Peugeot bekend om staat.

Financial Lease

Wilt u de auto wel op de balans hebben? Wij regelen een passende Financial Lease constructie voor u.

Operational Lease

Wilt u de auto niet op de balans hebben? Wij bieden u maatwerk inzake diverse Operationele Leaseconstructies.

De zekerheid van Peugeot Assistance

Peugeot Lease heeft een bijzondere mobiliteits-service die standaard al bij de Full Service Operational Lease is inbegrepen. Maar u kunt deze service ook als extra bij andere leasecontracten krijgen. Mocht u ooit onverhoopt stil komen te staan, dan zult u deze service zeer weten te waarderen. U krijgt professionele pechhulp, waar en wanneer ook, desnoods op oudejaarsavond op de hoogvlakte van Spanje. Want deze service strekt zich uit tot alle landen die op uw groene kaart vermeld staan. Indien nodig krijgt u vervangend vervoer of wordt u zonder kosten vervoerd naar de plaats van bestemming.

Brandstofmanagement

Travelcard biedt de mogelijkheid rij- en vooral tankgedrag eenvoudig in beeld te brengen en bij te sturen, met tankgemak voor de leaserijder.

Brochure

Als u het aanbod van Peugeot Lease en Finance rustig even wilt doorlezen dan kunt u hier uw brochures bestellen.

Achtergrond info

Duidelijkheid en zekerheid. Daar staat Peugeot Lease voor. Graag vertellen wij u vooraf alles over leasen bij Peugeot Lease.

Meer informatie

Voor meer informatie/advies en het doorspreken van alle mogelijkheden, zowel auto als financieel gerelateerde zaken, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u. U kunt ons bereiken via 0418-512218 of ons direct een e-mail sturen.