HomeZakelijkLeaseProf Servicecenter

LeaseProf gecertificeerd Servicecenter

Service & onderhoud alle merken lease-auto's

Van Tilborg is een door LeaseProf gecertificeerd servicecenter. U kunt dus voor service en onderhoud van alle merken lease-auto's direct bij ons terecht!

Als leaserijder bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto. Bij Van Tilborg bent u verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud, maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat en gratis (WiFi) internet.

Moderne diagnoseapparatuur

De werkplaats is voorzien van moderne diagnoseapparatuur en de monteurs kunnen direct verbinding maken met databanken om fabrieks- en reparatie voorschriften te raadplegen.

Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de grootst mogelijke zorgvuldigheid en uiteraard volgens onze hoge kwaliteitstandaard.

Maakt u een afspraak, dan kunt u gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht.

Meer informatie

Bel voor een vrijblijvende offerte/advies naar 0418-512218, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.