HomeNieuwsEmmy Verhey Festival voor iedereen bereikbaar

Emmy Verhey Festival voor iedereen bereikbaar

Autobedrijf Van Tilborg wil graag dat iedereen van het aankomende Emmy Verhey Festival kan genieten. Om dat te bereiken biedt de Peugeot-Dealer uit Zaltbommel op zaterdag 13 en zondag 14 september een gratis pendeldienst voor iedereen uit de Bommelerwaard, die niet op eigen gelegenheid het festival kan bezoeken.

Bezoekers die slecht ter been zijn, of die niet kunnen beschikken over (eigen) vervoer worden opgehaald en weer thuis gebracht.”Zo maken we het voor iedereen mogelijk om te genieten van de prachtige muziek van Emmy en haar vrienden” aldus Martin van Groeneveld, directeur van Van Tilborg.”En zo voldoen we heel letterlijk aan onze doelstelling: het festival voor iedereen toegankelijk maken”  reageert een verheugde Emmy Verhey.

Ophalen en thuisbrengen is op zaterdag mogelijk voor de concerten om  15.00 uur en 18.00 uur en op zondag voor de concerten om 11.00 uur en 15.30. Wilt u gebruik maken van de gratis pendeldienst stuur dan vóór 10 september een mailtje met de gewenste dag & tijd, alsmede uw naam, adres en telefoonnummer naar info@van-Tilborg.nl , of bel 0418-512218. Er is ruime capaciteit, maar vol is vol. Dus reageer snel als u van de pendeldienst gebruik wenst te maken.

Het programma van het complete Emmy Verhey Festival vindt u op www.emmyverheyfestival.nl.
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus