HomeNieuwsEen nieuw gezicht… Dus even voorstellen.

Een nieuw gezicht… Dus even voorstellen.

Sinds begin april 2016 is Marina Struijke ons team komen versterken. Marina verzorgt de verkoop administratie van alle nieuwe en gebruikte auto’s en gaat ons ook op secretarieel vlak ondersteunen.

Met name die ondersteuning is wenselijk zodat wij meer tijd vrij kunnen maken om u in de toekomst nóg beter van dienst te kunnen zijn. Marina is getrouwd met Peter Struijke en samen hebben ze een zoon Sandro en een dochter Sita. Marina woont in Zaltbommel (vrijwel om de hoek) en is dus voor velen al een bekend gezicht. Echter nog niet in combinatie met Van Tilborg Zaltbommel, maar dat zal snel gaan veranderen. De hoogste kwaliteit áltijd is voor Marina eerder regel dan uitzondering dit was een must voor onze nieuwe collega zodat dit naadloos aansluit op de wijze waarop wij werken. Met haar enthousiasme, professionaliteit, ervaring en kwaliteit is ze inmiddels begonnen aan haar veelzijdige, leuke, drukke en enerverende baan. Uiteraard wensen wij haar veel succes en hopen we dat uw omgang met Marina net zo prettig zal zijn als de samenwerking die wij nú al met haar hebben.

 
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus