HomeNieuwsDat is de kracht!

Dat is de kracht!

Deze aanhef wordt door de Gebr. van Kessel op hun website gebruikt. Gebr. Van Kessel is een verrassend veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen. 'Groot genoeg om alle projecten zelfstandig uit te voeren en daarnaast nog altijd klein genoeg om in elke situatie snel en flexibel te reageren, dat is de kracht van Gebr. van Kessel.'

Om met zware materialen en gereedschappen op de plaats van de (bouw)bestemming te komen wordt gebruik gemaakt van 4X4 pick-ups. Van Tilborg heeft recent twee mooie en bijzondere Isuzu D-Max-en mogen leveren. De Isuzu D-Max in de kleuren van Gebr. Van Kessel is een LS 2.5 Diesel Twin Turbo 4X4 Automaat. Deze Isuzu is speciaal geprepareerd door Van Tilborg Zaltbommel. Zo zijn er speciale All Terrain banden gemonteerd en zijn de stoelen aangepast voor extra steun. Tevens zijn de stoelen voorzien van stevig leder. Uiteraard is er een trekhaak gemonteerd zodat er ook vlot 3.500 Kg met deze Isuzu mag worden getrokken. Mobilita bedrijfswagen inrichtingen zorgde voor een speciale gereedschap opbergplaats achterin de cabine, de brede instapdorpels en een speciale slagvaste coating voor in de laadbak.

De zilvergrijze Isuzu D-Max is eveneens een LS 2.5 Diesel Twin Turbo 4X4 Automaat. Deze auto zal een rol gaan vervullen bij de uitvoering van de diverse projecten. Ook deze Isuzu is voorzien van de speciale All Terrain banden en heeft net als de andere Isuzu aangepaste lederen stoelen. De trekhaak zorgt ervoor dat er ook met deze Isuzu 3.500 Kg getrokken mag worden. Mobilita Bedrijfswagen inrichtingen monteerde ook onder deze Isuzu de speciale instapdorpels en heeft de laadruimte voorzien van slagvaste coating. Omdat de laadruimte van deze Isuzu afsluitbaar moet zijn heeft Van Tilborg een speciale Mountain Top gemonteerd. Stevig, stabiel én afsluitbaar.

Service, prijs - kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid, en het kunnen leveren van maatwerk waren de criteria dat Gebr. Van Kessel voor zowel Isuzu als Van Tilborg heeft gekozen. Als Van Tilborg Zaltbommel zijn we er trots op dat we deze twee Isuzu’s bij een prachtig bedrijf als Van Kessel hebben mogen leveren. Uiteraard wensen we Gebr. Van Kessel veel plezierige, veilige en betrouwbare kilometers met de beide Isuzu’s. Nu de eerste stappen gezet zijn gaan wij ons richten  op de nazorg en de aftersales activiteiten. Want ook het toekomstige onderhoud aan deze prachtige Isuzu’s mogen wij voor Gebr. Van Kessel uitvoeren.