HomeNieuwsConcours Paleis Het Loo 21 en 22 juni 2014

Concours Paleis Het Loo 21 en 22 juni 2014

De datum voor het Concours d’élégance Paleis het Loo is bekend. Het prachtige klassieke autofeest vindt plaats op 21 en 22 juni 2014.

Het tweejaarlijkse concours belooft een nog groter succes te worden dan de vorige editie, mede omdat het ‘basse-cour’, het plein voor het paleis, nu mag worden gebruikt. Daarnaast zal het concours mede in het teken staan van het 100-jarig bestaan van Maserati, terwijl Renault er zijn verleden in de schijnwerpers wil zetten.
De organisatie heeft al bijzondere auto’s op kunnen sporen die nog niet eerder op het concours te zien waren. Zo verwacht de organisatie een Renault 40CV en zal ook Maserati enkele bijzonderheden tonen. Ook de klasse van de Etceterini’s - de kleine Italiaanse carrosseriebouwers - belooft zeer de moeite waard te worden. Verder is er extra aandacht voor Bentley en er zijn speciale thema’s zoals Special Coachwork, de Gentleman Sportscars en mooi en glimmend koper in de Edwardian-klasse. Medeorganisator Timo Rietbergen is blij met wat er nu al te verwachten valt op het concours: “Alle schoonheden zullen op de nieuwe locatie prachtig tot hun recht komen. En omdat de auto’s nu op het verharde plein staan, zijn we voor het welslagen van het concours minder van het weer afhankelijk. Een andere leuke bijkomstigheid is dat onze bezoekers dit keer gratis het paleis in mogen. Wij denken dat vooral de dames een paleisbezoek zullen waarderen.”
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus