HomeNieuwsAutobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, Dé hoogste...

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, Dé hoogste...

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, Dé hoogste kwaliteit, Áltijd! is waar we voor staan. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we zodat u, onze klant, tevreden bent. Nu denkt u wellicht ja dát roept iedereen.

Dat klopt. Maar toch is er een groot verschil tussen roepen / aankondigen en het gewoon doen. Wij doen het! Peugeot meet op tal van vlakken deze klant tevredenheid. Hiervoor wordt u als klant telefonisch benaderd. Volgt er een e-mail waarin naar uw tevredenheid wordt gevraagd, zijn er criteria waaraan wij (aantoonbaar) voldoen, en dan zijn er Mistery Visitors. Mistery Visitors zijn klanten die ons bedrijf bezoeken. Ze komen met een normale vraag. Gedragen zich als een normale klant maar ongemerkt beoordelen deze mensen ons bedrijf, onze organisatie, ons werk en brengen daar een rapport over uit. Al deze aspecten worden afgezet tegen de scores van alle andere Peugeot Vestigingen in Nederland. Daar komt natuurlijk een ranking uit naar voren. We zijn dan ook TROTS op onze EERSTE plaats van Nederland over geheel 2016! Vandaag dus FEEST! En bij een feestje hoort gebak.

U bent van harte welkom en feest of niet? Wij gaan “gewoon” weer verder met waar we goed in zijn; Dé hoogste kwaliteit, Áltijd!
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus