HomeNieuwsAutobedrijf van Tilborg BesteGarage Topper 2014

Autobedrijf van Tilborg BesteGarage Topper 2014

ZALTBOMMEL – 04-03-2014 – Vandaag zijn door vergelijkingssite BesteGarage.nl de Toppers awards uitgereikt. Autobedrijven met de beste klantbeoordelingen verdienen deze belangrijke award. Autobedrijf Van Tilborg behoort tot de beste 15 autobedrijven van Nederland en is regionaal zelfs op de 1e plaats geëindigd! Van Tilborg mag zich dit jaar ‘Topper 2014’ noemen!

Resultaten:

Aantal verzamelde reviews: 231
BesteGarage.nl cijfer: 8,9
Bekijk ons profiel op BesteGarage.nl: http://bestegarage.nl/autobedrijf/autobedrijf-van-tilborg-zaltbommel/15377

Één van de reviews: 
“Prettig en snel geholpen, auto in goede staat (zelfs gewassen!) teruggekregen”

BesteGarage.nl Toppers 2014
Toppers awards worden jaarlijks toegekend aan de autobedrijven die dat verdienen. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek van een garage. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te sturen. Met de jaarlijkse awards willen we dit doel extra aandacht geven. 

Vergelijkingsplatform BesteGarage.nl
BesteGarage.nl is het grootste vergelijkingsplatform van autobedrijven in Nederland waar autobezitters een afspraak maken bij een betrouwbare garage in de regio. Op basis van 13.500 autobedrijven met reviews en prijzen worden autobezitters geholpen bij het vinden van het juiste autobedrijf. Het platform richt zich op een aantal categorieën: onderhoud & reparatie, banden & velgen, schadeherstel, glasherstel, autoverkoop en pechhulp. Maandelijks verwerkt het platform ruim 65.000 autobezitters naar de beste garages in Nederland.