HomeActiesAutobedrijf Van Tilborg aangesteld als officieel Isuzu D-Max

Autobedrijf Van Tilborg aangesteld als officieel Isuzu D-Max

ISUZU Benelux heeft Autobedrijf M. Van Tilborg bv aangesteld als officieel Service dealer van Isuzu. Het leveringsprogramma bestaat uit een uitgebreide reeks ISUZU D-Max pick-ups.

ISUZU is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van pick-ups en vrachtwagens, alsmede een van de allergrootste producenten van dieselmotoren ter wereld. Eind 2006 is in Nederland een nieuwe importorganisatie aangesteld voor de Benelux, ISUZU Benelux NV, die is gevestigd in Ede. De heer Jean Charles Malherbe, General Manager: “Al meer dan 30 jaar staat ISUZU in Japan op de eerste plaats dankzij de uitmuntende prestaties en vooruitstrevende technologie. ISUZU is ook in Europa al vele jaren vertegenwoordigd met een compleet leveringsprogramma. Wij zijn zeer verheugd dat een vooraanstaand en professioneel bedrijf als Autobedrijf Van Tilborg is toegetreden tot onze organisatie.”

Martin Groeneveld : ”Isuzu staat wereldwijd bekend om zijn uiterst betrouwbare technologie en is hierdoor al in meer dan 120 landen de absolute marktleider. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij de het servicedealerschap van Isuzu hebben kunnen verkrijgen.”

Voor veel automobilisten is de pick-up een uiterst zinvol alternatief voor de SUV. De nieuwe ISUZU D-Max-serie is daar een prima voorbeeld van door zijn praktische gebruiksmogelijkheden, moderne technologie, een hoog comfortniveau en een moderne vormgeving. De D-Max is zowel een avonturier als een werkpartner en heeft een fikse laadcapaciteit van minimaal 1000 kg én veel zitruimte.

De D-Max pick-up reeks bestaat uit drie verschillende modellen in 12 uitvoeringen en is leverbaar met twee- of vierwielaandrijving, waaronder de BPM vrije Dubbel Cabine uitvoeringen XL. Alle modellen Isuzu D-Max zijn bovendien voorzien van Traction Controle, ESP, ABS met EBD en 6 Airbags.

Voor de motorisatie is er de keuze uit de nieuwe krachtige direct ingespoten Commonrail Twin Turbo dieselmotor met Intercooler,EGR en VGS van 2.5 liter 163pk met een enorm koppel van 400nm over een zeer brede powerband. Verder mag de 2.5 liter 4x4 een aanhangwagengewicht trekken van 3500kg (geremd).

De mogelijkheden qua accessoires, op- en inbouw zijn eindeloos. Bel voor een vrijblijvende offerte/advies naar 0418-512218, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Isuzu: www.isuzu.nl.

Terug naar overzicht