HomeNieuwsArctic Challenge 2016 – team Buurman & Buurman

Arctic Challenge 2016 – team Buurman & Buurman

Start en finish in Zaltbommel

Update 08/01/2016: download nu de Arctic Challenge App en volg ons op ons avontuur! 

 

Volg ons via Facebook 

Klik voor meer info over de Arctic Challenge

Download de Arctic Challenge Iphone App

Download de Arctic Challenge Android App

 

Op zondag 10 januari zal de Arctic Challenge rally 2016 starten vanuit Zaltbommel om vervolgens op zondag 17 januari weer in Zaltbommel te finishen.

The Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto’s door Scandinavië. In acht dagen tijd wordt tussen de 6.000 en 7.000 km afgelegd naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel.

Voor een groot deel bestaat de Tour uit rijden over sneeuw en ijs en kunnen de teams in heel barre omstandigheden terechtkomen.

Een andere charme van deze toertocht is dat veel teams deze toerrit aangrijpen om geld in te zamelen voor een goed doel dat ze zelf uitkiezen, zo ook wij!

Wij? Wie zijn wij?

Martin Groeneveld en Rob Muller zijn de 2 gekken die gestrikt zijn om mee te doen!

Martin Groeneveld is directeur/eigenaar van Autobedrijf Van Tilborg en Rob Muller is directeur/eigenaar van ’t Stadscafé.

Onze raakvlakken: wij hebben beide zitting in het bestuur van de plaatselijke ondernemersvereniging, zijn beide gek van auto’s en houden wel van een uitdaging!

Tot nu toe zijn we nog bevriend met elkaar, wij hopen dat dat na 7000 kilometer in 1 auto onder zeer barre omstandigheden nog steeds zo is!

Wij gaan de rally rijden met een Isuzu 4X4 D-Max 2.5 Diesel Twin Turbo Automaat Double Cab LSX, onze teamnaam zal team Buurman & Buurman zijn!


Goede doel

Ook wij grijpen de kans aan om geld in te zamelen voor een goed doel, ons goede doel is MLCU!

Wat doet MLCU? MLCU is een club met heren die ontstaan is uit leden van de plaatselijke voetbalclub Nivo Sparta.

MLCU is dus een afsplitsing van Nivo Sparta en een vriendenclub die het leuk vindt om evenementen te organiseren, feesten te geven, etc.. etc..

Deze heren vinden als ze dergelijke feesten en evenementen organiseren, dat zij dan daaraan ook een goed doel kunnen verbinden.

Zij hebben daarvoor een vereniging opgezet met de ludieke naam Mid Life Crisis United, afgekort MLCU. Deze vereniging zet zich in en draagt zorg voor de ondersteuning m.b.t. het gekozen goede doel.

MLCU kiest elk jaar een ander goed doel, in 2014 hebben de heren, onder het motto ‘Better Old Days’, als goed doel de plaatselijke ouderen gekozen, in 2014 hebben zij ruim € 17.000,00 opgehaald.

Voor 2015 is het goede doel Orizon, een plaatselijke jongerenvereniging die allerlei dingen organiseert voor (minder bedeelde) jongeren, het bedrag wat dit jaar (2015) is opgehaald wordt op 12 december bekend gemaakt.

Het goede doel voor 2016 is het plaatselijke dierenasiel; Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard en de plaatselijke kinderboerderij; Kinderboerderij Beestenboel Zaltbommel.

Wij hebben gekozen voor MLCU omdat wij deze organisatie en de door hen gesteunde doelen een warm hart toe dragen en het bijzonder vinden dat zo’n vriendenclub zich met zoveel enthousiasme inzet voor deze goede doelen.


Sponsoring

Wij zijn dus op zoek naar sponsoren die ons willen helpen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor ons goede doel!

Vandaar ook deze info! Hoe kun je ons sponsoren en wat krijg je daarvoor?

Wij gaan dus met de Isuzu 4X4 D-Max 2.5 Diesel Twin Turbo Automaat Double Cab LSX de tocht rijden, deze auto willen wij gaan bestickeren met onze sponsoren.

Ook zullen wij de logo’s van onze sponsors op onze Facebookpagina en onze website vermelden. De bijdrage per sponsor bedraagt slechts € 250,00 ex. btw.

De Artic Challenge zal 3 maal een half uur op SBS6 worden uitgezonden, je krijgt dus landelijke bekendheid en je logo op onze auto is te zien tot aan de Noordpool!

Aangezien wij continu voorop zullen rijden!! komen wij dus vaak in beeld, met dus het logo van jouw bedrijf!

Wij willen de auto zo snel mogelijk laten bestickeren zodat deze zo lang mogelijk in Zaltbommel en omstreken zal rondrijden met de logo’s van onze sponsoren.

Daarom vernemen wij graag op korte termijn of je ook mee wilt doen om zo ons goede doel te steunen en je bedrijf exposure te geven!

Via onderstaande gegevens kun je met ons in contact komen. Wij rekenen op je!

Bij voorbaat dank namens MLCU

Martin Groeneveld

[E] martin.groeneveld@van-tilborg.nl
[T]  +31 (0)418 - 51 22 18
[M] +31 (0)6 - 539 50 585

Rob Muller

[E] rob@stadscafezaltbommel.nl
[T]  +31 (0)418 - 51 62 47
[M] +31 (0)6 – 515 76 574 

Volg ons via Facebook 

Klik voor meer info over de Arctic Challenge

Download de Arctic Challenge Iphone App

Download de Arctic Challenge Android App

Downloads
Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus