HomeService en OnderhoudAPK keuring

APK-keuring

De beste APK-controle voor uw auto slechts € 19,95*

De afgelopen jaren is de autotechniek een stuk gecompliceerder geworden. Autobedrijf Van Tilborg investeert daarom doorlopend in het opleiden van monteurs en speciale testapparatuur voor o.a. motormanagement en uitlaatemissies.

Prijstechnisch is het heel voordelig om de APK-keuring door Van Tilborg te laten uitvoeren. Wij keuren uw voertuig (ongeacht merk en type) voor slechts € 19,95*  inclusief afmeldkosten, roet- of viergasmeting en btw.

Uw auto APK-keuren tot twee maanden vooraf

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Meer informatie

Bel voor een vrijblijvende offerte/advies naar 0418-512218, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.*vraag ons naar de voorwaarden

Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus