HomeActiesAPK keuring actieprijs: € 19,95* all-in

APK keuring actieprijs: € 19,95* all-in

De beste APK voor uw auto

U bent zuinig op uw auto en houdt hem graag in de beste conditie. Ook voor de APK van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. En daarnaast is de APK-controle nu extra voordelig.

De afgelopen jaren is de autotechniek een stuk gecompliceerder geworden. Van Tilborg investeert daarom doorlopend in het opleiden van monteurs en speciale testapparatuur voor o.a. motormanagement en uitlaatemissies.

Prijstechnisch is het heel voordelig om de APK-controle door Van Tilborg te laten uitvoeren. Wij keuren uw voertuig (ongeacht merk en type) voor slechts € 19,95*  inclusief afmeldkosten, roet- of viergasmeting en btw.

Keuren tot twee maanden vooraf

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Afspraak maken
Bel naar 0418-512218, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

*vraag ons naar de voorwaarden

Terug naar overzichtVan Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus