HomeGebruiktAankoopkeuring

Aankoopkeuring

Inclusief gespecificeerde calculatie voor € 149,- inclusief btw

Denkt u na over de aanschaf van een gebruikte auto en wilt u zekerheid omtrent de staat van de betreffende auto? Laat ons dan een aankoopkeuring voor u verzorgen. Van Tilborg biedt u deze keuring, inclusief gespecificeerde calculatie aan voor € 149,- inclusief btw, ongeacht het merk en/of type van uw auto.

Uitgebreide inspectie

Bij onze aankoopkeuring wordt de auto geïnventariseerd volgens het diagnoseformulier (u kunt dit formulier onderaan deze pagina downloaden). Dit formulier gebruiken wij intern bij het inventariseren voor het afleveringsgereed maken van onze Leeuwekeur Occasions en staat dus borg voor een kwalitatief hoge en volledige keuring!

Na de aankoopkeuring ontvangt u van ons een uitgebreide toelichting. Indien van toepassing ontvangt u ook een gespecificeerde calculatie voor het uitvoeren van de werkzaamheden die voortkomen uit de aankoopkeuring.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak voor een aankoopkeuring kunt u gebruik maken van onze online werkplaatsplanner. Voor vragen omtrent de aankoopkeuring kunt u bellen naar 0418-512218, of ons direct een e-mail sturen.Downloads