HomeNieuws3 nieuwe Isuzu's D-Max voor Gebr. Van Kessel Buren

3 nieuwe Isuzu's D-Max voor Gebr. Van Kessel Buren

Nadat we in 2016 de eerste 2 Isuzu’s D-Max hadden afgeleverd aan Gebr. Van Kessel, volgde begin dit jaar een nieuwe opdracht. Ditmaal voor maar liefst 3 nieuwe Isuzu’s.

Gebr. Van Kessel Buren

Gebr. Van Kessel is een verrassend veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen. 'Groot genoeg om alle projecten zelfstandig uit te voeren en daarnaast nog altijd klein genoeg om in elke situatie snel en flexibel te reageren, dat is de kracht van Gebr. van Kessel.'

Om met zware materialen en gereedschappen op de plaats van de (bouw)bestemming te komen wordt gebruik gemaakt van 4X4 pick-ups

Speciaal geprepareede auto's

De Isuzu’s D-Max, in de kleuren van Gebr. Van Kessel, zijn Isuzu’s in de LS 2.5 Diesel Twin Turbo 4X4 Automaat uitvoering. De auto’s zijn speciaal geprepareerd door Van Tilborg Zaltbommel. Zo zijn er speciale All Terrain banden gemonteerd en zijn de stoelen aangepast voor extra steun. Tevens zijn de stoelen voorzien van stevig leder. Uiteraard is er een trekhaak gemonteerd zodat er ook vlot 3.500 Kg met deze Isuzu mag worden getrokken. Mobilita bedrijfswagen inrichtingen zorgde voor een speciale gereedschap opbergplaats achterin de cabine, de brede instapdorpels en een speciale slagvaste coating voor in de laadbak.

Service, prijs - kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid, en het kunnen leveren van maatwerk waren de criteria dat Gebr. Van Kessel voor zowel Isuzu als Van Tilborg heeft gekozen. Als Van Tilborg Zaltbommel zijn we er trots op dat we deze twee Isuzu’s bij een prachtig bedrijf als Van Kessel hebben mogen leveren. Uiteraard wensen we Gebr. Van Kessel veel plezierige, veilige en betrouwbare kilometers met de beide Isuzu’s.

Een rijke geschiedenis

Isuzu viert dit jaar z’n 100ste verjaardag. Het bedrijf werd opgericht in 1916 en is daarmee het oudste Aziatische merk dat op onze markt actief is.

100 jaar ervaring. Niet veel automerken kunnen ermee uitpakken. Hoewel Isuzu zich door de loop der jaren is gaan specialiseren in het bouwen van dieselmotoren, vrachtwagens en pick-ups, kan de Japanse constructeur terugblikken op een rijke en gevarieerde geschiedenis. Een geschiedenis waarin ook heel wat personenwagens opduiken, maar waarbij dieselmotoren en trucks ook al snel deel uitmaakten van de specialisaties van het merk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Isuzu D-Max? Kijk dan op onze website of stuur ons een e-mail!