HomeService en Onderhoud24 uurs pechhulp

24 uurs pechhulp

24 UURS HULPDIENST BIJ PECH IN BINNEN- EN BUITENLAND

Peugeot Assistance staat dag en nacht - 7 dagen per week - gereed om u in geval van pech snel weer op weg te helpen, ongeacht het merk en type van uw auto. Waar u ook strandt in geheel Europa: onder normale omstandigheden is na uw oproep binnen 30 minuten professionele hulp ter plekke.

Peugeot Assistance gedurende 1 jaar na uitvoering onderhoud

Als u uw onderhoudsbeurt door Van Tilborg laat uitvoeren, inclusief de noodzakelijk geachte werkzaamheden kan de Assistance service voor € 29,- worden afgesloten. Assistance service geldt in geval van pech en wel gedurende 12 maanden aansluitend op de datum van uitvoering van de onderhoudsbeurt.

Hulp bij pech

Indien u door pech (inclusief lekke band, vergeten of zoekgeraakte contactsleutel, lege brandstoftank of verkeerde brandstof) niet verder kunt rijden of doorrijden (extra) schade kan veroorzaken, zorgt Peugeot Assistance ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk (meestal binnen 30 minuten) hulp ter plaatse is. De kosten voor het ter plaatse opheffen van de storing of - indien dat niet mogelijk is - het afslepen van uw auto naar het dichtstbijzijnde Erkend Peugeot Servicepunt komen voor rekening van Peugeot Assistance, de reparatie- en herstelkosten van uw auto komen voor uw rekening.

Vervangende auto

Kan de auto niet op de dag van stranding gerepareerd worden, dan heeft u voor de duur van de reparatie met een maximum van 1 dag recht op een vervangende auto. Wij wijzen u erop dat autoverhuurbedrijven vaak een creditcard vragen als waarborg en dat de bestuurder van de huurauto doorgaans ouder moet zijn dan 21 jaar.

Taxikosten

Peugeot Assistance vergoedt de kosten van eventueel noodzakelijk vervoer per taxi tot maximaal € 50,- inclusief btw.

Uitsluitingen

Peugeot Assistance zal de eerder genoemde kosten niet voor haar rekening nemen indien deze:

• Het gevolg zijn van een ongeval (meestal is dit risico op de autopolis gedekt)

• Het gevolg zijn van opzet of nalatigheid of een externe oorzaak anders dan genoemd       bij “Hulp bij pech”

• Ontstaan zijn door diefstal van de auto of onderdelen, resp. door inbeslagname door de     overheid

• Ontstaan zijn bij deelneming aan wedstrijden of inzet bij rampen e.d.

• Veroorzaakt zijn door/tijdens binnenlandse onlusten e.d., aardbevingen of andere             gevallen van overmacht

• Ontstaan bij taxi’s en verhuurde auto’s.

Hulp inroepen heel eenvoudig

Voor hulpverlening belt u +31(0)800 - 023 17 33, langs de snelweg kunt u gebruik maken van de gele praatpalen. Wanneer u dit nummer vanuit het buitenland belt en u krijgt geen contact, bel dan +31(0)20 654 55 36.Meer informatie

Wilt u meer informatie/advies over Assistance? Dan kunt u ons bellen via 0418-512218, of ons een e-mail sturen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Van Tilborg @ twitter

Wat een heerlijk begin van de week! Ook de eerste positieve klantenreviews al weer ontvangen!… instagram.com/p/BYVwdwuBRdt/

28 augustus